Хасан Рухани новини

Хасан Рухани - Последни новини, истории и дискусии от пресата в България

Хасан Рухани: Последни новини

Хаса̀н Руханѝ е ирански учен (юрист) и политик, избран (15.06.2013) за 7-ми президент на Иран. Заема поста на 3 август 2013 година.