За Волен Сидеров Делян Добрев не е фактор
Фото: dnes.dir.bg

За Волен Сидеров Делян Добрев не е фактор

13 новини, 5

Словесните престрелки от страна на Волен Сидеров към ГЕРБ продължават. Въпреки че през миналата седмица в парламента лидерът на „Атака" се срещна с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и изглежда страстите бяха потушени, сега Сидеров продължи с изказванията си срещу коалиционния партньор. Този път обект на гнева му бе спасеният и с гласовете на „Обединени патриоти" Делян Добрев, а повод бе изказването на депутата от ГЕРБ, че „Атака" хипотетично може да бъде заменена от „Воля" в управляващата коалиция.

„Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм - депутат в оставка. Той си подаде оставката, Конституционният съд каза ясно, че тази оставка трябва да бъде приета, след което той се вкопчи в парламента и сега стои незаконен депутат", коментира Волен Сидеров пред „Нова телевизия".

„Като какъв се изказва? Ако е от името на ГЕРБ, ръководството на ГЕРБ да потвърди неговите думи. Ако се изказва самостоятелно, то тогава трябва да напусне парламента, той няма право да се изказва за нещо, което е сключено като коалиционно споразумение. А той размества партии. Не знам какво го движи този млад човек.

Ръководството на ГЕРБ трябва да вземе отношение", заяви Сидеров.

„Изобщо не ме интересува какво смята Делян Добрев, той не е фактор", заяви още Сидеров

    Повече за cross.bg