Ветерани на „Спартак“ и „Черно море“ демонстрират класа в чест на варненската Фен Купа 2018
Фото: www.livesport.bg

Ветерани на „Спартак“ и „Черно море“ демонстрират класа в чест на варненската Фен Купа 2018

17 новини, 4

„Радостта на народа" Божидар Искренов ще подкрепи местни журналисти в демо-мач срещу ветераните

Изцяло немски отбор в редиците на варненската Фен Купа

Настъпи моментът на истината за футболните фенове от Варна, Шумен и Добрич. Да харесваш футбола е едно, да се интересуваш от него е второ, а да можеш да го практикуваш вече е трето, четвърто, че и пето. За щастие, във Варна, Шумен и Добрич има много фенове, които освен да говорят за футбол пред блока и да пишат коментари във Facebook, имат и завиден талант и много сериозен хъс за победа. Те са доказали това през последните 15 години и първите 15 издания на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България - Каменица Фен Купа.

Днес, на стадион „Локомотив" в морската столица, започна третият регионален полуфинал на Фен Купа 2018, който отново ще даде шанс на феновете да докажат майсторството си на терена. Участващите отбори са точно тридесет и два: 20 от Варна, 10 от Шумен и 2 от Добрич. Те преминаха през „цедката" на предварителните квалификации за трите области, в които взеха участие над 130 тима.

Освен редовните участници в турнира, на терен присъстват още няколко интересни отбора. Единият е съставен от ветерани на ПФК „Спартак" Варна и ПФК „Черно море" Варна. Те ще обединят сили, за да се изправят срещу сборен тим на местни журналисти, предвождан от „Радостта на народа" Божидар Искренов

    Повече за cross.bg