Валери Симеонов съобщи за напрежение в "Обединени патриоти"
Фото: www.capital.bg

Валери Симеонов съобщи за напрежение в "Обединени патриоти"

7 новини, 9

В националистическата коалиция “Обединени патриоти” имало наслоено напрежение и формаията “скърцала”, а дали това ще се оправи зависело от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. Това стана ясно от думите на вицепремиера и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов (НФСБ). "Каруцата върви, тогава скърца, когато не скърца, тогава е опасно", коментира той пред БНТ вър вторник отношенията между националистите, които са партньори на ГЕРБ в управлението.

Симеонов изрази неудоволствието си от това, че се правят самоволни изказвания в медиите, а в парламентарната група от няколко месеца има напрежение без да се прави нещо за премахването му. Не се е събирал и политическият съвет. "Има неколкомесечни напрежения в парламентарната група, които няма желание да бъдат решени, особено от колегата Каракачанов, има деформиране на медийните представи в коалицията.

Цялостното медийно пространство е узурпирано от ВМРО", каза лидерът на НФСБ и добави: "Предлагал съм на Сидеров ( лидерът на "Атака" Волен Сидеров е председател на парламентарната група – бел.ред.) да организира среща, нещо не се получава". Запитан дали отношенията ще бъдат изчистени, отговори, че това зависи от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. "Това са болести на растежа.

Когато първите симптоми на звездната болест бъдат определени, разумните хора реагират, неразумните продължават да мислят, че са по умни от другите и ...

    Повече за mediapool.bg