Стоичков срещу Тоти в мач за историята (ВИДЕО)

Стоичков срещу Тоти в мач за историята (ВИДЕО)

7 новини, 6

Христо Стоичков и Франческо Тоти ще се изправят един срещу друг в мач за историята в Москва. Легендарният български футболист ще бъде капитан на Световния отбор, а Принца на Рим - на Италия, в турнира на легендите в руската столица на 3 и 4 февруари, съобщава в-к "Труд".

"За нас е огромна гордост тези велики личности да бъдат наши гости", каза генералният мениджър на състезанието Тамерлан Куриев. Турнирът ще празнува своето юбилейно десето издание. Мачовете ще се играят в залата на комплекс "Лужники", където ще е откриването и финалът на Мондиал 2018.

Сблъсъкът между Стоичков и Тоти ще е под №5 в първия ден на състезанието. Освен това Камата ще изведе световни звезди и срещу домакина Русия. В другата група от три отбора са Германия, Франция и Португалия. Ветераните на актуалния европейски шампион ще дебютират на турнира на легендите. Повечето от футболистите са от звездния отбор на "Порто", спечелил Шампионската лига през 2004-а, когато изгря звездата на Жозе Моуриньо.

Стоичков, пък провокира отново интерес към себе си в руската столица в последните месеци. Камата раздаде на 1 и 2 декември 2017-а куп интервюта по време на жребия за световното първенство. А през лятото ще е основен анализатор на тв гиганта Univision, който е избрал своя щаб квартира на метри от Червения площад.

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=8OTGjVCCsRk

    Повече за cross.bg