Спорът между сър Елтън Джон и Владимир Путин се разгаря© frognews.bg

Спорът между сър Елтън Джон и Владимир Путин се разгаря

, 4 новини, 7 прегледа

Елтън Джон е гениален музикант, но се заблуждава в оценките за Русия. Тук всичко е спокойно и премерено. Имаме закон, за който често ни „шамаросват“, но този закон е за забрана на пропагандата на хомосексуализма сред непълнолетните. Но дайте да се разберем, нека децата израстат и тогава да решават кой какъв е, смята Путин.

поред него проблемът е в това, че „тази част от обществото е прекалено агресивна спрямо останалото мнозинство, експонирайки своята гледна точка. На Запад в училищата какво става? Измислиха пет-шест нови пола. Трансформъри, транс…джендъри… даже не ги помня и разбирам. Какво е това. Да им дава Бог здраве! Но трябва да се уважават останалите, не трябва да се преекспонира, - категоричен е руският президент.

Путин признава, че е учуден от споровете около позицията му. Разговарях и с колеги по време на срещата на Г-20 Едни проявяват разбиране, но други ме критикуват остро за позицията ми, изразена във вестник Файненшъл таймс, където заявих, че либералната идея е отживелица и е в остро противоречие с по-голямата част от населението на Земята.