Шуреят на Митьо Очите и негов авер съблекли ученик чисто гол, измъчвали го
Фото: www.dnes.bg

Шуреят на Митьо Очите и негов авер съблекли ученик чисто гол, измъчвали го

7 новини, 14

Районната прокуратура иска постоянен арест за поморийците Христос Янулис и Богдан Рупанов.

Шуреят на Митьо Очите и аверът му Богдан Рупанов от Поморие са обвинени в жестока гавра с 19-годишен младеж, когото съблекли чисто гол, измъчвали и изнудвали.

Районната прокуратура в Поморие поиска мярка за неотклонение постоянен арест за 26-годишния Янулис и 23-годишния Рупанов.

Шуреят на Очите и още четирима млади поморийци бяха арестувани на 13 април при спецакция на полицията в морското градче.След изтичане на 24-часовото им полицейско задържане останалите трима са освободени.

По официални данни на Апелативна прокуратура Бургас Богдан Рупанов е обвинен за това, че на 12 април, при условията на продължавано престъпление, принудил 19-годишния Георги Т., да извърши действия противно на волята му, като употребил сила и заплашване.

В един от случаите на принуда е участвал и Христос Янулис. Двамата с Богдан накарали със сила Георги Т. да отиде с тях в жилището на Богдан. Това е станало на 12 април, като пристигайки в апартамента двамата накарали момчето да съблече дрехите си.

После качили уплашения ученик на тавански етаж в същата сграда и го принудили да се съблече чисто гол, да падне на колене, да сложи ръцете си зад глава, за да бъде сниман с мобилен телефон.

Малко по-късно в същия апартамент насилниците накарали момчето да напише два текста, диктувани от Христос и Богдан, след което ...

    Повече за bnews.bg