Родните бойци са готови за Senshi3Фото© gong.bg

Родните бойци са готови за Senshi

, 5 новини, 4 прегледа

Легендата в кикбокса Петер Артс, който е известен още като „Холандският дървосекач“ ще пристигне в България два дни преди професионалната гала вечер по кикбокс, муай тай и карате киокушин SENSHI. Тя ще се проведе на 20 април, от 19 часа, в зала „Арена Армеец“, а билетите за нея са на цени от 10 лв. Артс ще дойде у нас заедно с четирима кикбоксьори от своя отбор, които ще се бият на бойната гала вечер. Те ще пристигнат на 18 април в 13,55 часа на Терминал 2 на летище „София“ с полет на Bulgaria Air от Амстердам.

Само преди дни самият Артс, който е трикратен шампион на К-1 Гран При в тежка категория, изпрати видео директно от Лас Вегас, на което заедно с ветерана от К-1 Рей Сефо обявиха, че ще присъстват на SENSHI. „Успех на всички и благодаря, че подкрепяте кикбокс света“, заяви и кикбокс легендата Рей Сефо.

Феновете на кикбокса познават много добре Петер Артс. Той е считан за един от най-добрите кикбоксьори на всички времена. Има зад гърба си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и само 35 загуби като професионалист. След като прекрати състезателната си кариера, сега той е треньор.