Радостин Василев: ЦСКА може да играе в Европа през следващия сезон!
Фото: gong.bg

Радостин Василев: ЦСКА може да играе в Европа през следващия сезон!

11 новини, 8

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев, заяви, че "червените" имат шансове да играят в Европа през следващата година, но е необходимо да се предприемат определени стъпки, за да се случи това. Юристът не пожела да изпада в подробности как точно може да се случи това.

"Възможно е ЦСКА да участва в Европа през следващия сезон. Няма да разкривам как. ЦСКА си има съветници, най-вероятно знаят как и какво може да се направи. Основният шанс да стане е като правоприемник, след като най-малкото купят емблемата с трите звезди. И след като обяснят и покажат, че не са Литекс, защото ЦСКА не е Литекс. Просто трябва да бъде показано по правилния начин”, каза Василев пред „Спорно за спорта” по BiT, но не пожела да се задълбочава по темата.

"Боби Михайлов не е пример за човек, който говори адекватни неща. Той е изключителен вратар, но като администратор е кръгла нула. Няма как да го слушаме, че е казал, че за БФС ЦСКА си е Литекс, за УЕФА сме били китайският национален отбор, а за ФИФА - Франция. Моля ви се, нека да говорим сериозни неща. Пак казвам, че ЦСКА има шанс за Европа догодина и се надявам да бъдат предприети правилните стъпки, защото мястото на ЦСКА е на международната сцена”, коментира още Радостин Василев, който работи на „Армията” близо 7 години.

    Повече за novsport.com