Жан-Клод Юнкер ще произнесе последната си реч пред ЕК
Фото: btvnovinite.bg

Жан-Клод Юнкер ще произнесе последната си реч пред ЕК

21 новини, 4

OT 11:36:01 11-09-2018 KL1133OT.005 COMM-REP-BG-PRESS@ec.europa.eu - прессъобщение Състояние на Съюза: председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер ще произнесе своята реч пред евродепутатите COMM-REP-BG-PRESS@ec.europa.eu ПОКАНА ДО МЕДИИТЕ София, 11 септември 2018 г. Състояние на Съюза: председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер ще произнесе своята реч пред евродепутатите На 12 септември, сряда, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще произнесе своята четвърта реч за състоянието на Съюза в Европейския парламент в Страсбург.

Тазгодишната реч ще бъде придружена от нови предложения, които превръщат незабавно думите в дела. Председателят ще представи законодателни инициативи, благодарение на които могат да бъдат постигнати положителни резултати за гражданите до срещата на върха на лидерите от ЕС в град Сибиу, Румъния на 9 май 2019 г. и които ще проправят пътя за широк дебат в навечерието на изборите за Европейски парламент догодина.

По този повод Представителството на Европейската комисия и Бюрото на Европейския парламент в България имат удоволствието да Ви поканят на публична дискусия в София относно обръщението на председателя Юнкер. Ще бъде излъчена пряко от Страсбург речта за състоянието на Европейския съюз. В последваща дискусия с публиката в залата ще участват ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и министърът за Българското пре...

    Повече за bta.bg