Премиерът: Това, което трасира Румен Радев, това постигнахме и ние - нищо
Фото: www.bta.bg

Премиерът: Това, което трасира Румен Радев, това постигнахме и ние - нищо

5 новини, 10

Това, което трасира президентът Радев, това постигнахме и ние, отидох да видя какво е трасирано, то не беше трасирано нищо. Така кратко отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос на Антон Кутев от левицата за посещението му в Москва. Министър-председателят уточни, че е имал друг отговор, но отношението на социалистите към него е променило намерението му. Щеше ми се да започна с това, което г-жа Нинова каза и как бихме могли като държава да постигнем по-добри резултати, започна Борисов.

И добави, че със сигурност може повече и затова преди време са предложили на БСП председателят на Народното събрание и министърът на европредседателството да бъдат именно от левицата. Вие тогава ни казахте, че искаме да ви купим, сега ни предлагате същото - да работим заедно, приемам, подчерта той. В реплика Кутев отбеляза, че закачката с президента Радев не е в полза на Борисов, защото държавният глава има по-висок рейтинг от неговия.

Освен това Вие, изглежда, сте били на различни срещи с г-н Путин, защото Вашата оценка, поне това, което казва МС в официалното си съобщение, коренно се различава от това, което казва Кремъл, обясни защо държи на отговора на премиера депутатът. Вие говорите как през България ще преминават 35 млрд куб м газ, Дмитрий Песков /говорител на Кремъл/ казва, че договорености по доставката на газ за България от "Турски поток" - няма, уточни Антон Кутев.

Нито едно от съоб...

    Повече за bta.bg