Нинова: Или общ фронт срещу управлението, или кръгла маса с него© actualno.com

Нинова: Или общ фронт срещу управлението, или кръгла маса с него

, 4 новини, 9 прегледа

През последните четири години социолози, политолози, говорители ни дават различни оценки на БСП - как загиваме, разпадаме се и приключваме. Не сме идеални, но нека видим истината през фактите, а не чрез интерпретациите. За това време спечелихме президентските избори, увеличихме националните депутати от 39 на 80, единствената партия с увеличени европейски депутати, общински съветници и кметове, включително в областни градове. Движим се нагоре. Основните ни политически опоненти в тези четири години се движат надолу, заяви в Горна Оряховица председателят на БСП Корнелия Нинова.

Вчера лидерът на левицата съобщи, че до края на юли БДП ще внесе вот на недоверие срещу управляващите, а темата ще е заради корупцията.

По думите на Нинова партията работи изключително трудно. "Накрая и спирането на субсидията като опит финансово да ни унищожат, като не успяха по друг начин. Към това обаче си имаме и наши грешки. И наистина вътрешно-партийните противоречия са една от сериозните причини да не изглеждаме добре в очите на обществото и да не ни припознават като алтернатива", посочи тя.