Ники Михайлов тренирал с последния във Висшата лига
Фото: www.dnes.bg

Ники Михайлов тренирал с последния във Висшата лига

6 новини, 6

Николай Михайлов е тренирал с последния във Висшата лига Кристъл Палас.

29-годишният български вратар обаче отрече спекулациите, че има възможност да подпише договор с "орлите", и засега остава свободен агент.

Тимът на Рой Ходжсън стартира със седем загуби в първите седем кръга и все още няма отбелязан гол през сезона в Премиършип.

"Наистина бях в Кристъл Палас, като прекарах триседмичен лагер с тима на Рой Ходжсън. Много благодаря на моя мениджър, който ми уреди тази възможност да тренирам с тим от Премиършип, за да се докосна до атмосферата на Острова. Много съм доволен, но никога не е било на първи план да подписвам с тях. Клубът търси нападател, като просто ми позволи да тренирам в паузата на националните отбори.

Щастлив съм, че тренирах с много добри играчи, след като последните години не бяха много успешни за мен. Вече съм в България, като информацията, че чакам договор от Кристъл Палас не е вярна. Сега ще се опитам да поддържам формата, която постигнах, надявайки се, че скоро ще има новини около моето бъдеще. Не искам да коментирам Левски или друг клуб. Просто се надявам скоро да има развитие, тъй като вече ми се играе страшно много футбол.

Разбира се, че гледах националите срещу Люксембург. Жалко, че не спечелихме, но в тима има израстване. Трябва да бъдем реалисти. Вече няма лесни мачове", заяви Михайлов пред Sportal.

Николай Михайлов е без отбор от лятото на 2017-а...

    Повече за webcafe.bg