Стоичков: Призовавам Ганчев да каже дали съм получавал пари от ЦСКА
Фото: btvnovinite.bg

Стоичков: Призовавам Ганчев да каже дали съм получавал пари от ЦСКА

7 новини, 7

Напрежение в ЦСКА заради трансфера на Антон Недялков в "Лудогорец". Легендарният ни футболист Христо Стоичков, който е един от акционерите в армейския клуб, призова собственика Гриша Ганчев да излезе и да каже дали му е давал пари.

"Призовавам господин Гриша Ганчев да излезе лично той и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. И дали Гриша Ганчев е давал пари от името на ЦСКА или негови лични на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия начин това да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила. Или на някого се плаща да говори по мой адрес, или пак старата песен на нов глас. Всичко хубаво ви пожелавам", заяви Стоичков пред БНТ от Москва.

"Искам да ви информирам относно розово бразилската серия, която мъчи вашето съзнание, а именно, че вие като акционер в най-големия български футболен клуб по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години 31-кратният шампион не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че в момента, в които се получат такива, ще бъдат разпределени справедливо спрямо участието на всеки един от акционерите в клуба.

Бъдете здрав. Винаги ваш фен! С уважение и признателност", пише в сайта на ЦСКА от името на Ганчев.

    Повече за btvnovinite.bg