Без шествия на феновете преди Левски - ЦСКА

Без шествия на феновете преди Левски - ЦСКА

23 новини, 5

Няма да бъдат допускани нерегламентирани шествия по маршрутите на придвижване на феновете. Това съобщиха от пресцентъра на МВР във връзка с предприети от СДВР мерки за охрана на реда на мача "Левски" - ЦСКА. Дербито между "сини" и "червени" - П№5 през пролетния дял на сезона - ще се играе утре (15 май) на Националния стадион "Васил Левски".

"За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона", се казва още в съобщението. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16:30 ч. Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени КПП-та в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и па...

    Повече за btvnovinite.bg