Лудогорец излиза в протоколен реванш срещу Крусейдърс
Фото: www.novsport.com

Лудогорец излиза в протоколен реванш срещу Крусейдърс

12 новини, 3

Шампионът Лудогорец излиза днес от 22 часа българско време на стадион "Сийвю" в Белфаст срещу местния Крусейдърс в повече от протоколен реваш от първия квалификационен кръг в Шампионската лига.

В първия мач в Разград "орлите" разгромиха съперника със 7:0 и вече мислят за следващия си съперник, който ще бъде излъчен от двойката Видеотон - Дюделанж (1:1 в първия мач в Люксембург).

Аут от състава на Лудогорец за този мач са Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро, като румънецът има проблеми с дясното коляно, а на мястото на Кампаняро се очаква да започне Лукас Саша.

Главният мениджър Пауло Аутуори ще търси втори успех над северноирландците с доста от резервите и някои млади футболисти като Доминик Янков. Дебют за "орлите" се очаква да направи новото попълнение Антон Недялков.

Срещу Крусейдърс Лудогорец ще се опита да подобри собствения си рекорд за най-голяма победа при гостуване в Европа. Към днешна дата това е успехът с 3:0 над черногорския Младост в Подгорица от 2016 година.

Иначе рекордът за български тим се държи от Левски, който разбива със 7:1 финландския Рейпас Лахти за КНК в далечната 1976 година.

Крусейдърс: О'Нийл, Форсайт, Бърнс, Койетс, Уард, Кадел, Лоури, Сноди, Карвил, Хийтли, Оуенс.

Лудогорец: Браун, Недялков, Терзиев, Форстър, Панов, Саша, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Шверчок.

    Повече за novsport.com