Левски инсталира видео-стена за реванша с Хайдук

Левски инсталира видео-стена за реванша с Хайдук

6 новини, 8

Ръководството на Левски ще инсталира специална видео-стена откъм Сектир А на стадион „Георги Аспарухов“ за реванша с Хайдук Сплит от втория квалификационен кръг на Лига Европа. „Сините“ прибегнаха до този ход заради наказанието, наложено от УЕФА, в резултат на което срещата с хърватите ще се играе пред празни трибуни.

От Герена разпространиха специално съобщение до феновете си чрез клубния сайт, като поканиха запалянковците и апелираха всички, които ще се присъединят да се въздържат от всякакви прояви, които биха създали проблеми на клуба. Ръководството на тима уточнява, че всяко подобно действие (пиротехнически средства, знамена с непозволен символи, употреба на алкохол и прочие) ще се счита за извършено на стадиона и констатирането му би довело до сурови последствия за клуба, в това число и забрана за бъдещо участие в евротурнирите.

Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от втори квалификационен кръг на Лига Европа с отбора на Хайдук ще се играе при затворени врата и стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде затворен за публика. Във връзка с това ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред сектор А (виж приложената схема), на който ще може да се наблюдава срещата.

Каним всички привърженици, желащи да подкрепят любимия отбор, да се присъединят към нас.

За събитието ще има осигурени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред се...

    Повече за gong.bg