Кирил Добрев: Всички трябва да подкрепим Елена Йончева, битката е обща© actualno.com

Кирил Добрев: Всички трябва да подкрепим Елена Йончева, битката е обща

, 4 новини, 21 прегледа

„Вярвам, че успехът на БСП е в единството, в консолидацията, а ролята на силния лидер е да обединява, не да разделя. БСП-Гоце Делчев ми е пример за това. Искам начинът, по който се работи тук в БСП, начинът, по който се работи с другите партии и организации, да го пренесем на национално ниво“.

Това заяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев по време на общинската конференция на партията в Гоце Делчев. Той изрази благодарност, че политическата му кариера тръгва именно от града като редови член, а по-късно и общински съветник. „Станах член на БСП 1997 г. - тогава, когато бяхме натикани в ъгъла; тогава, когато ни викаха „червени боклуци“, а други просто приватизираха“, каза още Добрев.

Относно напрежението в левицата зам.-председателят заяви, че не приема на всеки с различно мнение да се лепят етикети. „Готов съм да си кажем истината, не може всеки, който има различно мнение в БСП, да бъде наричан гербаджия или човек на Делян Пеевски. Тук като управляваме заедно с ДПС, хора на Делян Пеевски ли сте?“, попита Добрев.