Грим тенденции за пролет/лято 2018
Фото: www.dnes.bg

Грим тенденции за пролет/лято 2018

7 новини, 13

Гримът за пролет/лято 2018 ще се забелязва! Тенденциите в грима включват златист блясък и много брокат, матови устни в червено и свръхподчертани очи. Вижте тенденциите в грима за сезон пролет/лято 2018.

Златният блясък по кожата е една от топ тенденциите за сезон пролет/лято 2018. Независимо дали става дума за сенки за очи или руж, златистият блясък ще направи грим визията ви в пъти по-впечатляваща.

Имайте предвид обаче, че златистото е по-подходящо за дами с по-тъмна кожа, както и че изглежда по-адекватно като част от вечерния, а не дневния грим.

Това е най-лесният начин да добавите цвят към грима си. Вече видяхме много зведи с подобна грим визия. Хубавото на тази тенденция е, че нямате нужда от специални умения, скъпи сенки или кой знае какви продукти. Просто апликатор и сенки. Актуални са сенките със седефен блясък, защото правят погледа по-магнетичен.

Интересна грим тенденция за пролет/лято 2018 е поставянето на акцент във вътрешните ъгли на окото. Мъничко бели сенки за очи там ще освежат погледа ви. За ежедневието заложете на по-близки до кожата цветове, а за свободното време не се колебайте да се развихрите с ярки тонове.

Ето и една тенденция, идеална за свободното време. Сенките с много брокат „гостуват“ в модните тенденции през пролет/лято 2018. При тази тенденция гримът трябва да е много добре измислен цялостно и нанесен безупречно, за да не изглежда кичозно. Затова...

    Повече за krasota.rozali.com