12 звезди влизат в Big Brother: Most Wanted
Фото: www.actualno.com

12 звезди влизат в Big Brother: Most Wanted

6 новини, 12

Мнозина искаха да пратят Мегз на психиатър, но със сигурност тя ще изглежда като най-нормалния човек на фона на новата партида звезди, които ще съжителстват един месец в Big Brother: Most Wanted.

Снощи прага на къщата в Нови хан влязоха 12 участници, като още от първите минути се разбра, че водещите фигури в специалния сезон ще са Фънки и Константин, които се захванаха и с първата мисия - да определят каубои и индианци, които ще се радват на различен лукс в началото на престоя си.

Те се откроиха и като най-популярните, за другите остава възможността всеки да покаже поне малко защо е избран да бъде в тази къща.

Людмила Захажаева демонстрира самочувствие и заяви, че предния си престой в шоуто срещнала хора с много ниско ниво на обща култура. И се закани, че ако пак са такива, директно щяла да ги "праща в лудница, но в по-тежко отделение".

Общата култура едва ли ще я открие при Светлана Василева, която смята, че на една жена й е достатъчно да бъде красива. Тя се закани да видим една секси Светлана, която вече един път протърка дивана в къщата и се запомни с великите си географски открития и правопис. Засега нейното най-голямо достойнство е, че е жената, която замести фолкпевицата Мария в леглото на бизнесмена Християн Гущеров.

Нови преживявания след тежката катастрофа с мотор ще търси Джино Бианкалана. Той призна, че през последните две години е водил много битки в болниците и ...

    Повече за dnes.bg