Фенове на ЦСКА се готвят да прекратят България Франция
Фото: www.actualno.com

Фенове на ЦСКА се готвят да прекратят България Франция

7 новини, 5

Ултраси правят план да прекратят световната квалификация България -франция в събота. Сигнал за заплахата е постъпил в полицията и органите на реда се готвят за превенция на хулиганския акт, пише "24 часа".

Според сигнала група от крайни запалянковци на ЦСКА от фракцията Animals планирала да прекрати двубоя, който е в полезрението на световните медии. Крайната цел е да се нанесе сериозен удар по БФС -УЕФА да наложи голяма глоба на футболната ни централа, а националният ни отбор да понесе наказание за първото ни домакинство от следващите квалификации.

Обсъжданите начини за изпълняване на плана са нахлуване на терена и използване на пиротехнически средства. А във варианта за максимална глоба за БФС влиза и издигането на плакати на расистка основа.

Странното е. че в същото време обединеният фенклуб на ЦСКА "Сектор Г" призова всички да отидат на стадиона, за да подкрепят българите в последния домакински мач от световните квалификации и да "превърнат тежкия двубой срещу един от най-добрите отбори в света в приятелска феерия от емоции и истински футболен празник".

А докато в полицията са получили сигнала за готвено прекратяване от група ултраси, от футболния съюз се разбраха специално за феновете на ЦСКА билети за мача срещу Франция да се продават на касата на стадион "Българска армия" за максимално удобство на "червените", които потеглят организирано от "Армията" към националния с...

    Повече за livesport.bg