Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз
Фото: www.tialoto.bg

Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз

5 новини, 10

Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства, с което проговорилите негови жертви станаха шест, съобщиха световните информационни агенции, позовавайки се на сп. „Variety“.

Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век. Две от жените разказаха, че Хофман им е посегнал през 1987 г., а третата – че той се е разголил пред нея през 1980 г. и е поискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния актьор заяви, че обвиненията са „клеветнически лъжи“. Едната от жените е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на актьора. Тя разказа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка ѝ.

Другата жена – Мелиса Кестър разказа, че актьорът е бръкнал в гащичките ѝ, докато са били в звукозаписно студио за филма „Ищар“, скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на снимките на същия филм.

През последните два месеца други три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз или нападение.

Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър заявиха, че той ги е опипвал многократно, докато са работили по пиесата и филма „Смъртта на търговския пътник“ от 1983 г. до 1985 г.

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също каза, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.

Скандалните р...

    Повече за tialoto.bg