Докато Америка раздава правосъдие, Русия присъжда ордени© actualno.com

Докато Америка раздава правосъдие, Русия присъжда ордени

, 4 новини, 3 прегледа

/КРОСС/ От изказването или това, което се показва от името на Майк Помпео, не става ясно за какво съдия Андон Миталов търпи това наказание - забрана за пътуване в САЩ. Прави впечатление, че наказание се налага и на съпругата и децата му. Не бих искал да коментирам това изобщо. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Николай Малинов, председател на движение „Русофили".

Нещото, от което бих искал да тръгна да коментирам е това защо изобщо Америка се занимава с този въпрос и нейна работа ли е това, допълни той. Когато Америка ни консултира или там ни помага за нещо, мисля, че е редно в тези взаимоотношения и България да може да консултира Америка, тъй като ние сме дали много неща в духовен план на света, смята Малинов.

Ако говорим за зловредно влияние, миналата седмица същия съд, който преди това ме пусна да пътувам до Русия, друг съдия от него отказа да пътувам. Представих покана от руския патриарх, покана от мой партньор - индийски милиардер, покана от председателя на славянското дружество на Сърбия и покана от главния редактор на Монд дипломатик.