Делян Добрев допусна "хипотетична" смяна на "Атака" с "Воля" в управляващата коалиция
Фото: www.dnevnik.bg

Делян Добрев допусна "хипотетична" смяна на "Атака" с "Воля" в управляващата коалиция

5 новини, 4

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев допусна "хипотетична" смяна на "Атака" с „"Воля" в управляващата коалиция. Той разви тезата си по повод атаката на лидера на "Атака" Волен Сидеров срещу председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и двамата вицепремиери Валери Симеонов и Красимир Каракачнов. "Ако има напрежение, то трябва да се обсъжда в рамките на коалиционния съвет.

Това, което чуваме звучи като напрежение вътре в Патриотичния фронт, а не като напрежение между Обединени патриоти и ГЕРБ”, заяви Делян Добрев пред Нова телевизия. По думите му погледнато математически броят на депутатите на "Атака" е приблизително равен на тези на Веселин Марешки, които също подкрепят кабинета. "Хипотетично могат да бъдат заместени с друга подобна по размер парламентарна група - тази на Марешки", каза депутатът от ГЕРБ.

Междувременно стана ясно, че в парламента е започнала среща между коалиционните партньори в третия кабинетна Борисов. В стаята на "Обединени патриоти" са се събрали председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов и председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров. Фалшива новина или истина Бившият енергиен министър във втория кабинет на "Борисов" и председател на парламентарната комисия по енергетика коментира и новината за продажбата на активите на българския пазар на ЧЕЗ н...

    Повече за mediapool.bg