ЧЕЗ ЕЛЕКТРО подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград© frognews.bg

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград

, 6 новини, 4 прегледа

/ПП/"ЧЕЗ Електро България" АД- нова детска площадка в Благоевград

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО ПОДПОМОГНА ИЗГРАЖДАНЕТО

Инициативата е част от кампанията "Моята електронна фактура помага"

Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, изградена от Община Благоевград с финансовата подкрепа на "ЧЕЗ Електро България" АД. Дружеството инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти.

Детската площадка в Благоевград е заключителната част от кампанията "Моята електронна фактура помага" за 2019 г., която популяризира екологичните и социални ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки. По време на кампанията Дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.

В първия етап на Кампанията, който приключи на 6 октомври, "ЧЕЗ Електро България" АД стимулира клиентите си, които използват Фейсбук и така информацията за инициативата достигна до над 300 хиляди потребители на социалната медия. Трима късметлии спечелиха и наградите от играта: таблет, който отиде при клиент в София; мобилен телефон, спечелен в Перник и смарт часовник - в Благоевград.