Бойко Борисов с нов коментар за оставката на Михайлов2Фото© dnes.bg

Бойко Борисов с нов коментар за оставката на Михайлов

, 13 новини, 24 прегледа

"Правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз", заяви бе премиерът Бойко Борисов пред българските журналисти преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел. Той бе категоричен, че БФС може да държи Борислав Михайлов още 100 години на поста, но правителството няма да работи с него.

"Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз - каза  Борисов. - Полицията си арестува тези, които са провокаторите, прилага си закона, повдигат им се обвинения. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги обсъжда. Като гледам дебатите по телевизията в който и град да е, там искат стадион.

И на кого да го дадеш този стадион, когато го построиш? Това казах - от нашето правителство толкова. Ако се променят, тогава можем пак да разговаряме. Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако искат да му взимат оставката, ако искат - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Ако искат да си го държат още 100 години.

Правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз
Бойко Борисов,
Бойко Борисов: Ние с Борислав Михайлов няма да работим