Спорна ситуация на Царско село - Ботев Враца
Фото: gong.bg

Спорна ситуация на Царско село - Ботев Враца

9 новини, 34

Ботев Враца постигна изключително важна победа с 2:1 при гостуването на Царско село от 24-ия кръг на Втора лига. По този начин Ботев заплете изключително много интригата в борбата за челните места.

Царско село създаде първата интересна ситуация в мача в 7-та минута. Божидар Кацаров отправи много хубав удар от границата на наказателното поле на Ботев, но топката премина над напречната греда на вратата на Христо Митов. Две минути по-късно Китан Василев направи добър пробив, след което центрира остро в наказателното поле на Ботев Враца, но Деян Иванов успя с глава да изчисти топката в корнер.

В 17-та минута Георги Хашев удари с ръка в областта на лицето Иван Колев. Това остана незабелязано от съдийската бригада ръководена от Станислав Ставров.

Ботев Враца организира интересна атака в 19-та минута. Иван Колев подаде към Спас Георгиев, а съдията вдигна флага за засада, но такава нямаше.

Ботев Враца поведе в резултата в 28-та минута. Емил Стоев подаде към Петър Атанасов, който напредна, навлезе в наказателното поле на Царско село, след което пусна към Йордан Апостолов, който с премерен удар вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Филип Димитров.

Петър Атанасов центрира от фаул в наказателното поле на Царско село в 35-та минута, след което Деян Иванов стреля с глава, но слабо и Филип Димитров спаси.

Ботев Враца удвои своята преднина в 40-та минута. Атанас Фиданин направи чуде...

    Повече за gong.bg