Бойко Борисов: ГЕРБ не желае подкрепата на ДОСТ
Фото: www.actualno.com

Бойко Борисов: ГЕРБ не желае подкрепата на ДОСТ

13 новини, 4

ПП ДОСТ не е партньор на ГЕРБ. Не желаем подкрепата на ДОСТ, въпреки че се опитват да ни го вменят. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Русе.

Според Борисов ДОСТ са подкрепили номинацията на ГЕРБ за президентските избори, за да си преброят гласовете, както са направили и ДПС с Орешарски. “Българските мюсюлмани са наши съотечественици и приятели, те имат своето място в партията ни. Ние защитаваме техните интереси – Цвета Караянчева е по-твърда от ДПС в отстояването на интересите на Кърджали. Затова съм сигурен, че над 100 000 български мюсюлмани ще гласуват за ГЕРБ”, подчерта той.

“В 44-тото Народно събрание Парламентарната група на ГЕРБ е задължена да се бори за това следващите избори да са мажоритарни – това е волята на народа и ние ще работим за това. ГЕРБ е истинска народна партия”, заяви още Борисов. Той подчерта, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще запази 10% данък, който е най-ниският в Европа, защото той гарантира висока събираемост и приходи в бюджета. Борисов посочи, че ръководеното от него правителство е оставилo държавата с най-добрите параметри от години насам.

“Преди две години заварихме 34% контрабанда на цигари, сега е 7%. Постигнахме рекорден икономически растеж и ниска безработица”, каза той.

    Повече за frognews.bg


    Бойко Борисов, 2 години
    Борисов: Само ГЕРБ не се е коалирала с ДПС, няма да го направи и с ДОСТ