„ЧЕЗ Електро България“ с подарък за всеки регистрирал се за е-фактура по време на Run Green
Фото: www.dnes.bg

„ЧЕЗ Електро България“ с подарък за всеки регистрирал се за е-фактура по време на Run Green

7 новини, 6

София, 12 юли /Константин Костов, БТА/ ЧЕЗ Електро дава подарък на всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на 5-километровото бягане в Южния парк, под мотото "Run Green", съобщиха от пресцентъра на дружеството. Инициативата ще e в събота и ще даде старт на кампанията "Зареждаме Ви с енергия". Тя е част от прилаганата от "ЧЕЗ Електро България" АД дългосрочна стратегия за корпоративна и социална отговорност, чиито основни приоритети са опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност.

Участници в бягането на 5 км ги очакват 10 ваучера по 100 лева, а всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи раничка, допълват от ЧЕЗ. Целта на Run Green е да популяризира използването на електронната фактура, като удобен и сигурен, модерен начин за получаване на месечните сметки, който дава и възможност за личен принос към опазване на природната среда. По време на събитието, което ще започне в 8.30 ч.

всеки ще има възможност да заяви безплатните електронни услуги, които "ЧЕЗ Електро България" АД предлага на своите клиенти и ще получи специален еко-подарък. Броят на участниците в инициативата ще определи броя на дърветата, които ЧЕЗ ще закупи и с помощта на доброволци - служители на дружеството и граждани, ще засади през есента на територията на паркове и населени места в Западна България.

Регистрацията за участие в бягането е безплатна и може да се направи...

    Повече за bta.bg