Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп ще излъчат съвместно УЕФА ЕВРО 20208Фото© economic.bg

Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп ще излъчат съвместно УЕФА ЕВРО 2020

, 34 новини, 4 прегледа

Каналите на Нова Броудкастинг Груп ще излъчват мачовете от първенството на юбилейния УЕФА ЕВРО 2020 идната година заедно с Българската национална телевизия. Футболните фенове ще могат проследят двубоите в ефира на двете медии, съобщава Nova.

Телевизионните канали на двете медии ще покажат на живо всички мачове от УЕФА ЕВРО 2020, което започва на 12 юни 2020 г. и ще продължи 1 месец. Своят дебют в домакинството на Европейското първенство по футбол ще направят 8 града и 7 държави. Футболните двубои ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния турнир ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

„Щастливи сме, че отново в партньорство с обществената телевизия, ще дадем шанс на  многобройните футболни привърженици в България да проследят най-важното събитие следващата година“, коментира изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.