БГ Роналдо отново без съперник за ММА дебюта си
Фото: www.dnes.bg

БГ Роналдо отново без съперник за ММА дебюта си

11 новини, 4

Бившият футболист Даниел Златков отново остана без съперник за ММА дебюта си.

Тази вечер Българският Роналдо трябваше да се бие срещу известния актьор Ивайло Захариев, който обаче е получил контузия на сутрешната тренировка и обяви, че се оттегля от мача.

По първоначална програма съперник на Златков трябваше да е телевизионният водещ Атанас Михайлов, който пък е повален от тежък грип.

"За да няма спекулации: Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак," написа Захариев на официалната си страница във Facebook.

"Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо.

Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя", обясни още Захариев.

    Повече за dnes.bg