Берое ще удря Локо с четири "смърфа"
Фото: gong.bg

Берое ще удря Локо с четири "смърфа"

9 новини, 10

Берое приема днес Локомотив Пловдив с амбицията да се завърне на победния път.

Заралии паднаха от Лудогорец и направиха реми с Левски в последните два кръга, като не успяха да отбележат гол.

Възпитаниците на Александър Томаш ще се уповават и на отличното си представяне у дома срещу черно-белите - пет поредни победи.

За последно пловдивчани си тръгнаха с трите точки от Стара Загора на 28 ноември 2012 година.

Томаш ще удря Локо с цели четири „смърфа” - Мартин Камбуров, Иван Иванов, Павел Виданов и Мартин Райнов в различни периоди от кариерите си са носили черно-белия екип.

По-специален ще е двубоят за Камбуров, който е един от символите на гостите. Виданов бе в Локомотив през миналия сезон (25 мача, 1 гол). Райнов изкара на "Лаута" цялата 2016-а (29 мача, 2 гола), преди да се окаже ненужен на Ераносян, а Иванов има два престоя там (2007/08 и 2016 г.).

Шампионът с Берое през 1986 г. Кънчо Кешеров заяви, че и за четиримата сантименти-те трябва да са до табелата за Чирпан.

"В играта на Берое има подобрение. Очаквам наша победа с повече от два гола разлика. Вярвам, че ще предложим атакуващ стил и преса през целия терен. Представянето ни срещу Левски и Лудогорец показва, че отборът върви във възходяща линия. Иван Иванов, Камбуров, Виданов и Райнов са бивши играчи на Локомотив. За част от тях това може да предизвика сантимент, но той обаче ще е до табелата за Чирпан.

След това те са...

    Повече за novsport.com