Александър Сиди със сигнал и до Външно заради антисемитските коментари на Белев2Фото© actualno.com

Александър Сиди със сигнал и до Външно заради антисемитските коментари на Белев

, 8 новини, 7 прегледа

Александър Сиди от ВМРО СНИМКА: Архив

"Тома Белев, кандидат за общински съветник в София от Демократична България, направи изключително грозен, антисемитски коментар във фейсбук. Само преди няколко дни България бе обвинявана за расистки прояви по стадионите, а днес висш функционер на Демократична България, забележете – на онези, които обвиняват нас, че сме нетолерантни фашизоиди, си позволява ужасен език на омраза.

Под пост във фейсбук за очакван скок на цената на самолетните билети заради либерално изродилия се еко „феномен“ Грета Тунберг, той си позволява да се подиграе с един изключително мрачен епизод от човешката история, а именно геноцида над евреите. Като човек с еврейски произход, настоявам арх.

Борислав Игнатов - кандидатът за кмет на тази формация, както и лидерите ѝ Иванов и Атанасов незабавно да се разграничат от антисемитските изказвания на Тома Белев и да обяснят каква е тяхната позиция по този въпрос. Надявам се, че и еврейската общност, както и всички нормални български граждани ще осъдят този недопустим език на омразата!