20 лв. такса стол в ресторант в Созопол
Фото: frognews.bg

20 лв. такса стол в ресторант в Созопол

31 новини, 25

Ресторант в Созопол начислява по 20 лева за резервиран стол, става ясно от сигнал, публикуван от потребителка във Facebook на име Василена Влахова.

"Ужасно обслужване и отношение, изключително грубо и неуважително. Таксуваха ни по 20 лв. за всеки свободен стол на масата", пише тя, като прибавя снимка на бележката от созополското заведение "Милос".

От общата сметка на група от четирима души в размер на 254.10 лв. се оказва, че 80 лв. са начислени под графата "Резервиран стол / Свободни други" с единична стойност 20 лева.

Подобна платена "услуга" като резервация на свободен стол не е описана никъде в менюто, посочва Влахова. Тя твърди, че управителят на заведението е "обиждал и изгонил" нея и приятелите й, след като е поискала да разбере защо са начислили 80 лева над консумираните продукти.

"Да таксуваме незает стол ни се случва за първи път, нямаме такава практика. В конкретния случай клиентите се държаха изключително зле, не ни бяха предупредили, че ще са с 4 души по-малко. В крайна сметка, те не са заплатили тази такса", казва в интервю за Офнюз управителят на "Милос" Тони Матеев.

Клиентката на заведението твърди, че тя и приятелите й са предупредили изрично салонната управителка на ресторанта, че не очакват повече хора.

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или се...

    Повече за webcafe.bg