Ще стане ли дерби в сряда

Новото издание на вечното дерби между ЦСКА и Левски, както и шансовете за титла на "червените" бяха темите в поредната дискусия в предаването "На ринга" по Livesport.bg. Гости на водещия Филип Петрунов бяха главният редактор на медията Крум Савов и Лъчезар Николов.

"Аз помня. В кариерата си Начко Михайлов, Бог да го прости, има поне пет гола от корнер, като някои са в международни мачове. При Начко това беше тренирано, търсене на гола. Не знам при Кешерю как е било. Наско Сираков каза - ако Лудогорец не загуби точки на "Герена", това е сигурна титла.

Смятам, че Левски опита да вземе точки", каза Крум. Филип Петрунов се съгласи с него. След което се обединиха около тезата, че Лудогорец се мъчи при Херо.

"ЦСКА да си гони победата във всеки мач, пък ще видим какво ще стане. Наско Сираков не говори никъде толкова откровено, колкото в Livesport.bg. Делио Роси не познава балканския мантатилет на играчите, каза Сираков", каза Лъчезар Николов. Според него шансовете за Купата остават 50:50.

Всички в студиото се чудеха защо Делио Роси си е пазил звездите срещу Лудогорец. "За българското първенство Каранга е много сериозно попадение. Стойчо Младенов е искал да го вземе в Казахстан, но Каранга е предпочел ЦСКА. Ако тушира емоциите, ще му се вдигне още цената", каза Чезари.

"Свиерчок е пример, че за 1,5 милиона евро може да се вземе приличен централен нападател", добави Крум Савов. "Гриш...

Повече за livesport.bg