Плевнелиев призна: Връзката ни с Деси Банова е хармонична!

Президентът (2012-2017 година) Росен Плевнелиев за първи път публично призна за връзката си със синоптичката Деси Банова. Той призна, че се радва на хармонична връзка с телевизионната водеща след развода с жена си Юлиана. Плевнелиев винаги и бил лаконичен за личния си живот, но предпочете да потвърди новините, които излизат от една седмица насам.

"Всички в България знаят, никога не съм крил, че живях разделено много дълго с бившата ми съпруга. Ние се разведохме по взаимно съгласие", обясни президентът пред bTV, след като преди това отговори с "Да" на въпроса дали наистина той и Банова са заедно.

И допълни, че са обвързани отскоро, но отношенията им са хармонични.

"Прогнозата за времето в моя личен живот е слънчева", категоричен бе Росен Плевнелиев.

Както Dnes.bg съобщи по-рано, всичко между двамата започва по време на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството "Стоян Камбарев", организирани от актрисата Деси Тенекеджиева. Тази година церемонията беше на 24 април.

След края ѝ има неофициална част, на която двамата се запознават и не спират да си говорят.

После продължават да общуват, но основно с есемеси. Последвалите срещи им разкриват колко много си допадат като душевност и емоция. "Много хармония има между тях и се разбират прекрасно", казват познатите им.

Повече за dnes.bg