Милиардерът Домусчиев се облажи първи! Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Днес почина данъчният шеф Иво Стаменов. Със смъртта си той съвсем е убил ентусиазма от старта на европредседателството, който ще запомним само с поредната тлъста порция за олиргаха на Републиката Кирил Домусчииев.

По случай европредседателството милиардерът Домусчиев се облажи първи. Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Олигарх номер 1 на Герб, работодателят-робовладелец Кирчо Домусчиев, плаща най-високите заплати на играещите чужденци в перачницата му Лудогорец, а българите, които играят там само за цвят, като бели роби получават мизерни възнаграждения!

Докато любомицът на властта гърми шампанското, и как работниците му мизерстват, но по избори знаят за кой "началник" да гласуват под стой! Милиони при милиарди отиват! На фона на евростатистиката, която отново сочи, че обикновеният българин е най-бедния европеец.

"Хората, които ще назначим, ще бъдат специалисти с доста над средното за страната възнаграждение, каза Домусчиев. Само специалистите в тези фирми ще бъдат над 210, отделно ще има допълнително разкрити спомагателни длъжности. В САЩ няма да назначаваме българи, те ни трябват за фирмите тук."

Разбира се, защото няма да им плаща нищо, както е добре известно. Същата практика има и в заводите си в Разград, Пещера и корабните си компании, където високи заплати получават само, така наречените чужди експерти, а служителите с български произход, получават в пъти по ниски заплати!

Повече за bnews.bg