Как ще играе ЦСКА без Каранга/ВИДЕО/

Темата за предстоящото първо издание на вечното дерби тази пролет бе основна в предаването "На ринга" по LIVESPORT.BG.

Гости на водещия Филип Петрунов бяха главният редактор на медията Крум Савов и Лъчезар Николов. Традиционните сблъсъци на мнения нагорещиха и това предаване.

"Аз помня мачове на ЦСКА като този с Аякс. Баща ми ме е носил на раменето си. Велики времена! Като гледам сега играта на "червените", не съм убеден, че отборът заслужава публиката на ЦСКА. "Аз по това време бях наблизо, в един момент си мислех ако е скучно, дали да не дойда да създам малко разнообразие на феновете на ЦСКА. Но бях с един такъв оранжев екип и реших, че може да го приемат за тенденциозно", направи закачка Крум Савов.

"Вижда се, че кризата в играта на ЦСКА продължава. Освен това - и в Русе, и в Благоевград съдиите явно пожалиха Фернандо Каранга", добави Крум.

"Той е отличен футболист, но трябва да се съобразява с правилата. Той така може да бъде лишен от участие във важен мач, а за това той получава заплата", каза Лъчезар Николов.

"Пирин беше поредният отбор, който играеше за допълнителна премия срещу ЦСКА. Това се виждаше ясно", добави водещият Филип Петрунов.

"Ние всички чакаме мачове като ЦСКА - Левски. Не може преди такава среща Каранга да си играе с огъня", категоричен беше Чезари. Разгоря се дискусия дали в един момент не е по-добре ЦСКА да играе без Каранга. "Аз споделям това мнение,...

Повече за livesport.bg