Генчев: Важно е отбор като Левски да не ти вкара гол

Наставникът на Етър Велико Търново Станислав Генчев коментира предстоящото домакинство на Левски от 13-ия кръг на Първа лига. Той заяви, че най-важното нещо е болярите да не допускат гол срещу „сините“. Младият специалист изрази надеждите си „виолетовите“ да излязат краен победител.

„Излизаме за победа, надявам се да покажем добра игра, както в предния мач, но този път да излезем победители“, започна Станислав Генчев.

„Колкото повече точки спечелим, толкова по-добре. За нас няма лек мач. Не само мачовете с Левски, ЦСКА и Лудогорец, не подценяваме никой съперник знаем си възможностите и се стремим да измъкнем максимума от всеки двубой“.

„Вижда се, че откакто имат такъв италиански специалист в Левски, играта в защита се подобри. Италианците са известни с това нещо. Организацията в играта е по-добра, но имат и слабости, ще се опитаме да ги използваме. Най-важно е отбор като Левски да не ти вкарва“, добави Генчев и продължи: „С всеки отбор се надиграваме и не се съобразяваме с противника“

„Мисля, че свикнах с Първа лига като треньор. Нещата се стиковаха и всичко е наред“.

„Със сигурност стадионът ще е пълен. Нашите фенове показаха, че ни подкрепят още повече след успешния мач с ЦСКА. Първи мач на осветление във Велико Търново след толкова години, стадионът със сигурност ще бъде пълен. Това, което аз си желая, е хората пак да си тръгнат усмихнати, като след мача с ЦСКА, но този п...

Повече за gong.bg