(BO) Декоративни и екзотични растения ще бъдат показани на изложбата "Цветна есен 2017" в Пловдив

(BO) Декоративни и екзотични растения ще бъдат показани на изложбата "Цветна есен 2017" в Пловдив
Фото: www.bta.bg

Пловдив, 13 октомври /Дима Шопова, БТА/ Декоративни и екзотични растения изместват традиционните в изложбата "Цветна есен 2017". Тя ще се състои от 18 до 22 октомври в Международния панаир Пловдив и ще покаже новости от флористиката, озеленяването и овощарството. Това съобщиха от пресцентъра на панаира. Професионалистите и любителите градинари ще намерят разнообразни предложения за зеления дизайн на дома и вилата, на хотели и заведения.

В синхрон с актуалните модни тенденции тази година изложителите предлагат повече екзотични и декоративни цветя, храсти, дръвчета, посочват от панаирния пресцентър. Те са предпочитани от потребителите, тъй като внасят атрактивни акценти в интериора и екстериора. На "Цветна есен 2017" няма да липсват и традиционни растения. Участниците отново ще покажат голямо разнообразие от разсади, семена, луковици, овошки, препарати за растителна защита и изкуствени торове, инструменти и оборудване за градинарството, специализирана литература.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари се провежда паралелно с още три прояви, посветени на свободното време и хобито: Панаир на колекционерите "Булколекто", международни киноложки изложби с финали за Световната купа и Международната изложба за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения". /ПП/

Повече за bta.bg