БГ Роналдо отново без съперник за ММА дебюта си

Бившият футболист Даниел Златков отново остана без съперник за ММА дебюта си.

Тази вечер Българският Роналдо трябваше да се бие срещу известния актьор Ивайло Захариев, който обаче е получил контузия на сутрешната тренировка и обяви, че се оттегля от мача.

По първоначална програма съперник на Златков трябваше да е телевизионният водещ Атанас Михайлов, който пък е повален от тежък грип.

"За да няма спекулации: Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак," написа Захариев на официалната си страница във Facebook.

"Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо.

Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя", обясни още Захариев.

Повече за dnes.bg